2010-07-17

Statoil, Enebybergsvägen - Danderyd

7 kommentarer:

  1. Denna mack ligger inte på Vendevägen utan ca 3 km därifrån på Enebybergsvägen 14 men fortfarande i Danderyd...mvh Taxichauffören.

    SvaraRadera
  2. Då byter vi adress .. merci!!

    SvaraRadera
  3. Esso lågpris bensin :-)

    SvaraRadera
  4. Den numera stängda macken på Vendevägen, var det i mitten på 1960-talet (1965-66) en GULF-mack eller en ESSO-mack ?

    SvaraRadera
  5. Macken på Vendevägen 77 var Statoil innan den stängdes för gott, vilket innebär att det med allra största säkerhet var Esso på 60-talet, då Statoil tog över de flesta Essostationer 1987

    SvaraRadera
  6. Tack för mycket snabbt svar, problemet är att jag har ett väldigt starkt minne av att det var en GULF-mack, det argument som du framför har jag hört från ett par andra personer det senaste året, men jag undrar två saker: 1. Var kan man få direktinfo i frågan - Statoil ? 2. Finns det någon här som själv minns ?

    SvaraRadera
  7. Jag vet inte något om denna station, eftersom jag inte är från trakten. Statoil borde veta men jag vet inte hur man kontaktar dom i såna här spörsmål. En 60-tals bensinstationsförteckning från antingen Gulf eller Esso borde innehålla någon form av svar men de kan vara svåra att få tag på. Själv har jag ingen. Fråga runt lite i närområdet, grannar och så. Någon vet :)

    SvaraRadera

Tack för att du ger feedback och information!